Roomspaghetti met runderballetjes en tuinerwten

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Snijd de worsten open en haal het vlees eruit. Draai er met natte handen balletjes van ter grootte van een walnoot. Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 4 min. gaar.
  • 3 Verwarm de slagroom in een pan en voeg de tuinerwten toe. Kook 3 min. op laag vuur met een deksel op de pan tot de erwten gaar zijn. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Giet de pasta af en schep de saus erover. Verdeel over 4 kommen en leg de balletjes erop. Bestrooi met de kaas.

Roomspaghetti met runderballetjes en tuinerwten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Roomspaghetti met doperwten
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept