Tagliatelle met tomaat en visballetjes

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Maak de vis met een vork los en meng met het ei, 4 el citroensap en het rasp. Voeg peper en zout naar smaak toe. Pureer kort met de staafmixer en draai er met natte handen balletjes van ter grootte van een walnoot.
  • 2 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de balletjes ca. 4 min. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Fruit de ui in dezelfde pan 4 min. Draai het vuur hoger en bak de paprika 3 min. mee. Voeg de tomaten toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over 4 borden. Schep de groenten en visballetjes erop.

Tagliatelle met tomaat en visballetjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde thaise visballetjes
40 min Snack
Bekijk recept
Kruidige visballetjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept