Was de citroen en droog ze af. Rasp de schil boven een slakom. Snij ze in twee, knijp ze uit en doe het sap eveneens in de slakom. Verwijder het vel van het kipvlees, en leg de stukken ook in de slakom. Meng en laat 30 minuten rusten. Pel en snij de uien. Giet de yogurt in een kom en laat deze door er met een vork in te roeren glanzend worden. Schil de appel en de banaan. Verwijder het klokhuis van de appel en snij het vruchtvlees van beide vruchten in stukjes van 1/2 centimeter. Neem het kipvlees uit het citroensap, laat uitdruipen en droog ze af. Neem een braadpan van 28 centimeter, laat de olie opwarmen en doe er het kipvlees in. Zouten. Laat ze, door ze voortdurend om te draaien met een houte lepel gedurende vijf minuten goudgeel bakken. Neem ze uit de pan. Doe de uien in de braadpan, laat ze twee minuten goudgeel kleuren, en voeg er daarna de appel en banaan bij. Goed mengen gedurende 2 minuten. Currypoeder opstrooien en 1 minuut verder bakken. Voeg de yoghurt en het kipvlees erbij. Goed mengen. Bedek en laat gedurende 45 minuten op laag vuur koken met deksel opgelicht. Daarna kipvlees uit de braadpan nemen; giet de saus in de kom van een keukenmachine en laat 1 minuut mixen. Je krijgt een glanzende en lichtgebonden saus. Giet de saus terug in de braadpan, voeg er terug het kipvlees bij en laat gedurende 2 minuten opwarmen op laag vuur.