Gevulde Varkensschnitzels

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter en bak het vlees op hoog vuur aan alle kanten aan. Strooi de soepgroenten erover en bak ze even mee. Bouillon, rode wijn, laurierblad, peperkorrels en wat zout erin doen, afdekken en 20 minuten zachtjes stoven. Draai het vlees af en toe om. Vlees uit de pan nemen. Saus door een zeef in een schone pan overdoen en weer aan de kook brengen. Slagroom en maizena vermengen en al roerende in de saus schenken. Met zout, peper en een mespunkt suiker op smaak brengen. Vless in de saus leggen en nog even door en door heet laten worden.

Gevulde Varkensschnitzels is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koriander-limoenboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensschnitzels met spruitjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensschnitzels met citroenjus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine varkensrollades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept