Aubergine-tomatenfarfalle

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Verhit een grote koekenpan en bak de spekblokjes ca. 5 min. Snijd ondertussen de aubergine in blokjes (brunoise). Neem de spekblokjes uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Voeg de olie toe aan het spekvet en bak de uien 3 min. Voeg de aubergine en de Italiaanse kruiden toe en bak op hoog vuur 2 min. Zet het vuur laag en laat de aubergine met de deksel op de pan 5 min. garen.
  • 3 Voeg de tomaten en de spekblokjes toe aan de aubergine en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Voeg de pasta en de mozzarella toe aan de aubergine en de tomaten en warm nog 1 min. door. Verdeel over 4 borden en serveer direct.

Aubergine-tomatenfarfalle is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept