Pesto-aardappelen & sperziebonen

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rol de slavinken door de Italiaanse kruiden. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak het vlees in 18 min. zachtjes gaar. Schil de aardappelen en snijd in plakken. Kook ze vervolgens in 12 min. gaar. Maak de sperziebonen schoon en kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar.
  • 2 Snipper de ui en snijd de bieslook fijn. Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de uisnippers 3 min. Voeg de sperziebonen en de bieslook toe. Meng de pestodressing door de aardappelen. Serveer met de slavinken en de sperziebonen.

Pesto-aardappelen & sperziebonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept