Zoek
Kip cordon bleu met komkommersalade
4
20 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
3
sterren op basis van
3
stem(men)
Ingrediënten
300 g zilvervliesrijst (pak 400 g)
2 el olijfolie
2 schaaltjes kip cordon bleu (a 2 stuks)
1 komkommer
1 ui (fijngesnipperd)
1/2 struik bleekselderij (blad en stengels in reepjes)
3 el sladressing bieslook (fles 270 ml)
Bereiding
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de cordon bleu in 10 min. goudbruin en krokant.
2
Schaaf de komkommer in plakjes. Meng met de ui, de bleekselderij en de sladressing. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verdeel de kip over 4 borden en schep er de rijst en de komkommer-selderijsalade bij.
Kip cordon bleu met komkommersalade is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Havermout-maïspannenkoekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept