Yellow fin sole met peterseliepesto

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de braadslee in met 1 el olie. Snijd de courgettes in plakken. Snijd 1 teen knoflook fijn en meng met de courgette. Doe het mengsel in de braadslee. Schenk de slagroom erover en peper en zout naar smaak. Zet de braadslee 20 min. in de oven.
  • 2 Hak ondertussen de peterselie grof. Doe 1 teen knoflook met de walnoten en de peterselie in de vijzel. Wrijf tot een gladde massa. Voeg de rest van de olie en naar smaak peper en zout toe. U kunt de pesto ook met de staafmixer maken. Bestrijk de visfilets met de pesto en houd apart.
  • 3 Neem de braadslee uit de oven, verdeel de vis erover en zet nog 7 tot 10 min. in de oven. Lekker met rijst.

Yellow fin sole met peterseliepesto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Caprese met peterseliepesto
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kipfilet met pasta en peterseliepesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knoflooksoep met parmahamchips
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met peterseliepesto en gedroogde vruchten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yellow fin sole met zuurkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visstoof met tomaten en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapiafilet met groene groenten, naanbrood en mosterd
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept