Bietjesstamp met lekkerbekjes en ijsbergsla

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de lekkerbekjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng in een kom de ijsbergsla, de komkommer en de sladressing. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Voeg de bietjes toe en stoof op laag vuur, onder regelmatig omscheppen, 5 min. Giet de aardappelen af, stamp tot een grove puree en schep de gestoofde bietjes erdoor. Verdeel de lekkerbekjes over 4 borden en serveer met de bietjesstamp en de ijsbergsla.

Bietjesstamp met lekkerbekjes en ijsbergsla is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept