Shoarmareepjes met couscous

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de margarine in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur 2 min. aan. Laat op laag vuur nog 4 min. bakken. Roer de couscous los en voeg de rozijnen en de amandel toe. Laat nog 2 min. wellen. Verhit de olie in een andere koekenpan en roerbak de spinazie 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de sla over 4 borden en schep het vlees erbij. Serveer met de couscous en de spinazie.

Shoarmareepjes met couscous is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met shoarma en knoflooksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmaschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept