1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit een wok zonder olie of boter en roerbak het gehakt in ca. 4 min. rul en bruin. Voeg de roerbakmix toe en roerbak nog 5 min. Voeg de inhoud van de 2 zakjes sausmix uit het pak lasagne, de melk en 500 ml water toe en breng al roerend aan de kook. Laat 2-3 min. op laag vuur koken.
2 Schep een laagje saus in de ovenschaal en verdeel er 4 droge lasagnevellen over. Schep hier een laagje saus op en dek af met 4 lasagnevellen. Herhaal dit tot alle lasagnevellen op zijn, eindig met een laagje saus. Snijd de courgette in stukken van ca. 5 cm en snijd deze overlangs in rechte plakken. Verdeel ze over de saus. Strooi wat peper en zout naar smaak en de gemalen kaas erover.
3 Laat de lasagne afgedekt met aluminiumfolie in het midden van de oven in 45 min. gaar worden. Verwijder het folie na 30 min.