Courgettelasagne

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit een wok zonder olie of boter en roerbak het gehakt in ca. 4 min. rul en bruin. Voeg de roerbakmix toe en roerbak nog 5 min. Voeg de inhoud van de 2 zakjes sausmix uit het pak lasagne, de melk en 500 ml water toe en breng al roerend aan de kook. Laat 2-3 min. op laag vuur koken.
  • 2 Schep een laagje saus in de ovenschaal en verdeel er 4 droge lasagnevellen over. Schep hier een laagje saus op en dek af met 4 lasagnevellen. Herhaal dit tot alle lasagnevellen op zijn, eindig met een laagje saus. Snijd de courgette in stukken van ca. 5 cm en snijd deze overlangs in rechte plakken. Verdeel ze over de saus. Strooi wat peper en zout naar smaak en de gemalen kaas erover.
  • 3 Laat de lasagne afgedekt met aluminiumfolie in het midden van de oven in 45 min. gaar worden. Verwijder het folie na 30 min.

Courgettelasagne is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettelasagne
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Courgettelasagne
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept