Pangasiusfilets met courgette

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zorg dat de vis ontdooid is. Strooi de bloem op een bord. Snijd de pangasiusfilets in stukken van ca. 5 cm. Dep ze goed droog, wrijf ze in met de viskruiden en wentel ze door de bloem.
  • 2 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan en bak de vis 4 min. per kant. Snijd de courgette in plakjes en bak deze in de rest van de olie 3 min. Voeg de pesto en kookroom toe en breng het al roerend tot aan de kook. Giet de tagliatelle af, verdeel het over borden en schep de courgette in de pestoroomsaus erop. Leg de gebakken pangasiusfilets erbij.

Pangasiusfilets met courgette is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Visstoofpotje met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met groenten
20 min
Bekijk recept
Spaanse pangasiusfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept