Roergebakken Asperges Met Zalm En Krab

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de asperges schoon en snijd ze in stukken van zo′n 5 cm. Kook ze in weinig water met wat zout in zo′n 10 minuten beetgaar, en laat ze uitlekken. Snijd de zalm in reepjes en de ontdooide krabsticks in schuine stukken. Snijd de bosui in ringetjes. Roer de chilisaus, de sojasaus, het citroensap en de suiker door elkaar. Zet een koekepan of wok op het vuur. Verhit wat olie of boter in de pan en roerbak de aspergestukjes 2 minuten. Schep er de zalm, de krabsticks en de aangeroerde saus door en laat kort doorwarmen. Bestrooi met de bosui. Eet er rijst of noedels bij.

Roergebakken Asperges Met Zalm En Krab is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept