Spoel de varkensfilet, ossenhaas en kipfilets schoon, droog het vlees. Snijd het daarna in reepjes van ca. 2x4 cm. Meng het aardappelzetmeel met de sojasaus in een kom met het gesneden vlees. Breng in een pan 200 ml bouillon of water aan de kook en laat de stukjes vlees daarin een minuut koken. Snijd de tahoe in blokjes van ca. 3x5 cm. Bak deze blokjes goudbruin in wat olie. leg ze apart. Verwijder de steeltjes van de geweekte Chinese champignons en snijd de hoeden in dunne plakkjes. Spoel de sla schoon en snijd deze grof. leg de sla op de bodem van het pannetje. Neem de schone wok en doe er 1 el slaolie in. Doe vlees, tahoe, gember, champignons, zout, oestersaus en 200 ml bouillon of water in de wok. Meng zodra het kookt 2 el aardappelmeel en 2 el water en giet al roerend in de wok. De inhoud van de wok kan nu over de pan met sla geschept worden. Zet de pan op groot vuur en laat het een minuut pruttelen. Het gerecht wordt geserveerd in een pan.
Gestoofde Tahoe En Gemengd Vlees In Pannetje is een recept van Smulweb.nl