1 Rooster de noten 4 min. in een droge pan en laat afkoelen op een bord. Breng een pan water aan de kook en kook de peultjes in 3 min. beetgaar. Spoel ze af onder koud stromend water en laat uitlekken. Halveer de komkommer in de lengte, verwijder de zaden met een lepel en snijd de helften in plakjes. Halveer de aspergetips.
2 Dep de biefstukken droog met keukenpapier. Bestrijk dun met 2 el olie en bestrooi met peper en chilipeper. Verhit de grillpan en bak het vlees in 5 min. bruin. Keer halverwege. Dek af met aluminiumfolie, laat even rusten en snijd in reepjes.
3 Meng voor de dressing de rest van de olie met de sojasaus en de knoflook. Voeg naar smaak limoensap en peper en zout toe. Verdeel de rucola, de peultjes, de komkommer, de aspergetips en de biefstuk over 4 borden. Schenk de dressing erover en bestrooi met de cashewnoten.
Rucola met biefstuk is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing