Kaasstengels

12
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de bladerdeeg plakjes naast elkaar ontdooien. Maak rechthoeken door 3 x 2 plakjes bladerdeeg aan elkaar te plakken. Snijd van elke rechthoek 4 lange stroken. Draai de stroken tot spiralen en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • 2 Meng de olie met de gedroogde tijm en bestrijk de stengels hier dun mee. Bestrooi met de kaas. Bak de kaasstengels in ca. 20 min. goudbruin en krokant.

Kaasstengels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderij-crèmesoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettesoep
Bekijk recept
Geroosterde-paprikaroom met kaasstengels en salade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met fijne groenten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Knolselderij-crèmesoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettesoep
Bekijk recept
Geroosterde-paprikaroom met kaasstengels en salade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met fijne groenten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept