Salade met avocado en caesardressing

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in 8 min. hard. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en krokant. Bak ondertussen in een koekenpan zonder olie of boter het ontbijtspek zachtjes uit. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Kook de peultjes in 2 min. beetgaar. Haal de blaadjes van de sla, was ze en dep ze droog.
  • 3 Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in de lengte in kwarten. Schil de avocado, snijd hem overlangs doormidden en verwijder de pit. Snijd in de lengte in plakken.
  • 4 Verdeel de sla over 4 borden en verdeel de peultjes, de uienringen, de avocado en het ei erover. Breek het spek in stukken en verdeel deze over de 4 borden. Schenk de dressing erover. Serveer met de frites.

Salade met avocado en caesardressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Caesar tostada
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde caesarsalade met tomaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Primeursalade met gerookte kipfilet en graskaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Amerikaanse caesar salad
25 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept