1 Kook de eieren in 8 min. hard. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en krokant. Bak ondertussen in een koekenpan zonder olie of boter het ontbijtspek zachtjes uit. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
2 Kook de peultjes in 2 min. beetgaar. Haal de blaadjes van de sla, was ze en dep ze droog.
3 Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in de lengte in kwarten. Schil de avocado, snijd hem overlangs doormidden en verwijder de pit. Snijd in de lengte in plakken.
4 Verdeel de sla over 4 borden en verdeel de peultjes, de uienringen, de avocado en het ei erover. Breek het spek in stukken en verdeel deze over de 4 borden. Schenk de dressing erover. Serveer met de frites.
Salade met avocado en caesardressing is een recept van Albert Heijn