Wilde zalmfilet in dille-roomsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook in weinig water met zout in 20 min. gaar. Snijd ondertussen de komkommers in plakjes en maak aan met de azijn. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Dep de zalm droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de zalm aan elke kant 2-3 min. net gaar.
  • 3 Neem de vis uit de pan en houd warm onder een deksel of aluminiumfolie. Fruit de ui 4 min. in het bakvet. Roer de crème fraîche en de dille erdoor. Verwarm de saus 2 min. op laag vuur en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Verdeel de saus en de vis over 4 borden. Serveer met de aardappelen en de komkommersalade.

Wilde zalmfilet in dille-roomsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept