Gemarineerde speklapjes met mais

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de speklapjes aan beide zijden met peper en zout. Schenk de olie in een grote kom en voeg de knoflook, de chilipeper, het paprikapoeder en de tijm toe. Voeg de speklapjes toe en laat minstens 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.
  • 2 Snijd de maiskolven in 12 stukken en leg deze op het bord. Zet 5 min. in de magnetron (800 watt).
  • 3 Rijg aan elk satéstokje: mais, speklapje, mais, speklapje en mais. Gril de speklapjes ca. 15 min. op de barbecue.
  • 4 U kunt de speklapjes 's ochtends al marineren. Bewaar afgedekt in de koelkast. Volg vlak voor serveren het recept vanaf stap
  • 2

Gemarineerde speklapjes met mais is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept