Tagliatelle met romige paddenstoel-bloemkoolsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de bloemkool 10 min. Bewaar het kookvocht. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Smelt de boter in een wok of hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak 5 min. Laat het vocht verdampen. Bereid de bechamelsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar met de 400 ml melk. Roer de saus door de paddenstoelen. Voeg de bloemkool toe en breng de saus aan de kook. Voeg eventueel wat kookvocht van de bloemkool toe als de saus te dik is. Breng op smaak met peper en zout. Roer van het vuur af de peterselie erdoor.
  • 3 Verdeel de tagliatelle over 4 borden, schep de bloemkoolsaus erop.

Tagliatelle met romige paddenstoel-bloemkoolsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaartjes met bloemkoolsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoufflé
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept