Gehaktballetjes in cranberrysaus

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappelen in partjes en kook ze 15 min. Fruit ondertussen de ui in een braadpan in 1 el olie goudbruin. Voeg de gehaktballetjes toe en bak ze rondom bruin en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de cranberrycompote toe en warm de saus al roerend op. Snijd de appels in vieren, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in stukjes.
  • 2 Giet de aardappelen af en bak ze in een koekenpan in de rest van de olie bruin en gaar in 10 min. Schep af en toe om. Meng het witlof en de appel met de bieslookdressing.
  • 3 Serveer de gehaktballetjes in cranberrysaus met de witlofsalade en de gebakken aardappelen.

Gehaktballetjes in cranberrysaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranberrysaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept
Varkensfilet met cranberrysaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept