Rijnlands Gebraden Rundvlees

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-het goed droog gedepte stuk vlees met zout en peper inwrijven en in de hete olie rondom aanbraden -de soepgroenten, de helft van de marinade, de verbrokkelde stukjes peperkoek en pompernikkel toevoegen -afgedekt in een hete oven van 160?C gaar smoren -tussendoor met de overgebleven marinade overgieten -vlees na circa 180 min uit de pan nemen en de saus pureren en door een zeef duwen

Rijnlands Gebraden Rundvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Rijnlands gemarineerd paardenvlees met rozijnen
0 min
Bekijk recept