Kalfsvlees Op Z'n Beiers

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

VOOR DE SAUS: -smelt de boter in een pan en met de houten lepel de bloem doorroeren en 1 min op zacht vuur roeren -dan met 1/2 liter van de (gezeefde kalfsbouillon) een gebonden saus koken; als de saus glad is citroensap, peper en indien nodig zout toevoegen -neem het vlees uit de resterende bouillon en laat uitdruipen en snij in plakken -doe het vlees in de saus en op een zacht pitje 10 min te vuur laten -allerlaatst de room erdoor roeren -de champignions met een extra stukje boter, wat citroensap en iets zout in 3 min laten garen

Kalfsvlees Op Z'n Beiers is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Eiers En Beiers
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Eiers En Beiers
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad Op Zijn Beiers
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beiers Kalfsvlees *
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept