Wildzwijn Uit Tegernauerl

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-uit de kom halen en droogdeppen en inwrijven met zout en peper -fruit de spekblokjes 5 min glazig -zeef het spekvet in een grote braadpan -voeg de boter bij en samen verhitten -kleur het vlees rondom in 10 min -1/4 l van het gezeefde marineervocht bijgieten -deksel op de pan en 20 min smoren -nog eens 1/4 l gezeefde marinade bijgieten -en dan 60 min smoren -dan het vlees warm houden -zeef het braadfonds in een maatbeker en het met marineervocht en bouillon aanvullen -alles laten inkoken tot 1/2 liter -roer de bloem aan met de room -al roerend hiermee het vocht binden en de saus dan 3 min zacht laten koken en met zout en peper afmaken

Wildzwijn Uit Tegernauerl is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Wildzwijn burger
Bekijk recept
Wildzwijn met pittige saus
Bekijk recept
Spaanse saus
Bekijk recept
WILDZWIJNSTEAKS MET GEVULDE PEREN
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept