Rundvlees Met Dresdener Rozijnensaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-doe het vlees terug in de pan met de rest van de bouillon en hou afgedekt warm SAUS: -verwarm de boter in een pan en roer de bloem erdoor en laat even wennen -giet al roerend de 0,5 l bouillon erdoor -breng op smaak met kruidnagel,piment en voeg de gewassen rozijnen erbij -laat zacht 8 min doorkoken en roer dan de peperkoek erdoor -snij het goed uitgelekte vlees in plakjes en voeg bij de saus met de augurk stukjes -warm nog eens door -afproeven en eventueel wat suiker toevoegen en azijn

Rundvlees Met Dresdener Rozijnensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwfilet met rozijnen en pijnboompitten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lever met rozijnensaus
0 min
Bekijk recept
Valse reebok met rozijnensaus
0 min
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept