Beierse Specialiteit

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-smelt de reuzel -haal de zuurkool met een vork uit elkaar en doe in de pan -al roerend gaar stoven in 10 min -de hamschijven uit de grote pan halen en op de zuurkool leggen -giet 1/4 l van de gezeefde bouillon erbij -afgedekt de zuurkool en de hamschijven 40 min stoven

Beierse Specialiteit is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpot van kip en bospaddenstoelen
Bekijk recept
Specialiteit van cuantro
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Sarde In Saor (sardines In Zuur) Venetiaanse Specialiteit
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
kaiserschmarrn
0 min
Bekijk recept

Beierse Stoofpot
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Duitsland: Beierse Aardappelsalade
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Zure Preskop Op Beierse Wijze
10-20 min -
Bekijk recept
Beierse vla
0 min
Bekijk recept