Hollandse roerbak met sperziebonen

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 7 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de halve krieltjes 10 min. en de sperziebonen 5 min. Giet het af. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak hierin de krieltjes in 15 min. goudbruin en gaar. Voeg na 10 min. de uien en de champignons toe. Roerbak deze 5 min. mee.
  • 2 Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de kaasfilets volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de filets in repen. Schep samen met de sperziebonen door het roerbakgerecht. Bereid de champignonsaus met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de saus er apart bij.

Hollandse roerbak met sperziebonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept