Hongaarse Snelklaargoulash

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het gehakt met de groenten in een ovenvaste schaal van 2 liter inhoud doen en (afgedekt) 6-7 minuten op 100% verwarmen tot het vlees zijn rode kleur heeft verloren. Tussendoor tweemaal met een vork roeren. Het vocht afgieten en de blokjes aardappel, de blokjes ham en de twee blikken soep door het gehakt roeren. Het gerecht in de magnetron (afgedekt) 15-17 minuten op 100% verwarmen, tussendoor tweemaal roeren. De gehaktgoulash op smaak brengen met peper en zout.

Hongaarse Snelklaargoulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept