Pesto-karbonades met sperziebonen

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de bonen in ruim water met zout in 6 min. beetgaar. Kook ondertussen de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de karbonades met peper en zout en bak ze in 10 min. goudbruin en gaar.
  • 3 Neem de karbonades uit de pan en houd ze warm op een bord onder aluminiumfolie. Fruit de ui in het bakvet van de karbonades. Voeg 75 ml water toe en roer de aanbaksels los. Roer de pesto en de crème fraîche erdoor en verwarm de saus nog 2-3 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper.
  • 4 Verdeel de spaghetti over 4 borden. Serveer met de karbonades, de saus en de sperziebonen.

Pesto-karbonades met sperziebonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept