Kalkoen in limoen-kokossaus

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel in plakjes.
  • 2 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een braadpan en bak de blokjes kalkoenfilet rondom bruin. Voeg het limoenrasp en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en stoof de kalkoenfilet 15 min. Neem na 10 min. de deksel van de pan en laat het stoofvocht tot de gewenste dikte inkoken. Voeg het limoensap en peper en zout naar smaak toe.
  • 3 Kook ondertussen de broccoli in weinig water met zout in 5 min. beetgaar en giet af.
  • 4 Verdeel de rijst over 4 diepe borden en schep de kalkoen met de limoen-kokossaus erbij. Serveer met broccoli en eventueel een schijfje limoen.

Kalkoen in limoen-kokossaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hanna's kerriesaté
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met tomaten-kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in kokossaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise roerbakschotel met sappige kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept