Zalmpasta met crème fraîche

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de zalm in stukjes. Snipper de sjalot. Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit de sjalotten 2 min. Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met peper en zout. Halveer de aspergetips en kook ze in 2 min. beetgaar.
  • 2 Giet de pasta af en schep door de crème fraîche. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Snijd de bosuitjes in schuine ringetjes. Voeg het rasp van de citroen, de aspergetips, zalm en de bosui toe aan de pasta. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Verdeel de pasta over kommen en serveer direct.

Zalmpasta met crème fraîche is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oranje nachos
20 min -
Bekijk recept
Sugar snaps met zalm-tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met krokante salami en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roerei met gerookte zalmpasta en wodka
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmpasta
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrolletjes
10-20 min -
Bekijk recept