1 Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de worstjes 10 min. Neem ze uit de pan en houd ze warm op een bord onder een deksel of aluminiumfolie. Fruit de uienringen 3 min. in dezelfde koekenpan. Neem ze uit de pan en schep ze bij de worstjes op het bord. Bak de aardappelpartjes in dezelfde koekenpan, bak ze kort aan beide kanten.
2 Schep de tomatenpuree door de aardappelpartjes en voeg 150 ml water toe. Laat de veldertjes uitlekken en voeg ze toe. Leg de worstjes en uienringen terug in de pan en verwarm alle ingrediënten met de deksel op de pan nog 3-4 min., tot de aardappelpartjes gaar zijn. Voeg peper naar smaak toe.
3 Verdeel het aardappelpannetje over 4 borden. Lekker met in reepjes gesneden verse basilicum.
Aardappel, Toscaanse worstjes en veldertjes is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes