1 Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in ca. 10 min. goudbruin. Roer regelmatig om. Verhit 2 el olie in een andere koekenpan en bak het vlees op hoog vuur rondom aan. Voeg peper en zout naar smaak toe. Doe de 3/4 deel van de ui bij het vlees. Doe de sojasaus erbij. Laat het vlees op laag vuur in ca. 6 min. garen. Keer af en toe. Kook de broccoli in ca. 2 min. beetgaar. Schenk 3 el kookvocht van de broccoli bij het vlees. Giet de broccoli af. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de paprika met de rest van de ui 3 min. Voeg de broccoli en de taugé toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de groenten over de borden en leg het vlees met wat jus erop. Verdeel de krieltjes erover.
Haaskarbonade met geroerbakte paprika's en krieltjes is een recept van Albert Heijn