Noedels Met Zalm En Asperges

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de zalmblokjes in een kom. Sprenkel er limoen-of citroensap over en bestrooi de zalm met wat zout en peper. Schep alles enkele malen om.Schenk het kookvocht van de asperges door een fijne zeef in een maatbeker. Vul het kookvocht aan met water tot 1 liter. Breng het aan de kook en laat het bouillontablet erin oplossen. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in de bouillon. Laat de noedels in een zeef of in een vergiet uitlekken. Houd ze daarna warm. Schenk het kookvocht van de noedels door een tevoren vochtig gemaakt stuk (kaas)doek in een schone pan. Proef de bouillon en voeg naar eigen smaak en inzicht zout en peper toe. Roer er daarna sherry door. Houd de bouillon aan de kook.

Noedels Met Zalm En Asperges is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept