Rosbief Met Bospaddestoelen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de rosbief met peper en zout en verdeel de helft van de boter in klontjes over het vlees. Zet het 25 min. in de voorverwarmde oven (240?C?). Terwijl het vlees aan het braden is, de bospaddestoelen reinigen en snel fruiten in de resterende boter. Kruiden met peper en zout en even opzij zetten. Wanneer het vlees gaar is het uit de schotel halen en warm houden. De schotel blussen met de witte wijn, voor de helft laten indikken, room, peterselie en paddestoelen toevoegen. Bijkruiden, nog even laten pruttelen en opdienen samen met het gebraad.

Rosbief Met Bospaddestoelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept