Rosbief Speciaal 2

7
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees met zout en peper inwrijven. Op hoog vuur aan alle zijden aanbraden. De groenten even meebraden. Temper het vuur en voeg de tomatenpuree toe. Wat doorroeren. Deksel op de pan en laten sudderen. (Opm.: per pond 20 minuten, dus bij dit recept 40 minuten). Eens per 5 minuten vlees draaien. Tussendoor iets water toevoegen. Vlees uit pan halen (5 minuten laten rusten). Bind het nat met de groenten met de bloem (NOOIT met slagroom binden) en doe ze over in een juskom. Snij het vlees in mooie plakken (niet te dun en niet te dik).

Rosbief Speciaal 2 is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept