Neem het kipvlees uit het citroensap, laat uitdruipen en droog ze af. Neem een braadpan van 28 centimeter, laat de olie opwarmen en doe er het kipvlees in. Zouten. Laat ze, door ze voortdurend om te draaien met een spadel gedurende vijf minuten goudgeel bakken. Neem ze uit de pan. Doe de uien in de braadpan, laat ze twee minuten goudgeel kleuren, en voeg er daarna de appel en banaan bij. Goed mengen gedurende 2 minuten. Currypoeder opstrooien en 1 minuut verder roeren. Voeg de yogourt en het kipvlees erbij. Goed mengen. Bedek en laat gedurende 45 minuten op laag vuur koken met deksel opgelicht.Daarna neemt men het kipvlees uit de braadpan; giet de saus in de kom van een keukenrobot en laat 1 minuut mixeren. U bekomt een glanzende en lichtgebonden saus. Giet de saus terug in de braadpan, voeg er terug het kipvlees bij en laat gedurende 2 minuten opwarmen op laag vuur. Bestrooi met verse koriander. Garneer met ma?s, die gedurende zes minuten heeft gepocheerd in kokend water.