Doe intussen de mosselen en garnalen in een pan,voeg citroensap en 1/2dl water toe.Doe het deksel op de pan en kook alles al omschuddend 3-4min.tot de mosselen open gaan.Gooi gesloten mosselen weg.Rooster het koriander en komijnzaad ca.2min.hoog vuur in een droge koekenpan en wrijf het fijn in de vijzel.Verhit de boter in een pan en bak hierin de sjalotjes zachtjes ca.5min.tot ze zacht zijn.Voeg het koriander-komijnpoeder toe en bak dit ca.1min.mee.Neem de pan van het vuur en roer er de bloem,visbouillon en het kooknat van de mosselen en garnalen door.Breng alles al roerend weer aan de kook.Voeg de slagroom toe en laat onder af en toe roeren zachtjes ca.10min.koken.Breng op smaak met zout en peper,voeg mosselen en garnalen en het grootste deel van de koriander toe.Warm alles goed door en bestrooi met de rest van de koriander.Roer de cous-cous met een vork luchtig en verdeel zo de gesmolten boter erdoor.Serveer de cous-cous met de bouillon eromheen geschept.
Cous-cous Met Schaal En Schelpdierenbouillon. is een recept van Smulweb.nl