Zomerse Maaltijdsoep& Knoflookbrood

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg het Turks brood op het ovenrooster en laat het in 10 min. goudbruin bakken. Snijd ieder stuk in vier punten en leg ze op een platte schaal. Breng intussen in een grote pan 1,5 liter water met de bouillontabletten aan de kook. Laat de asperges en de worteltjes ca. 8 min. koken. Voeg de boontjes en de blokjes tomaat toe en laat nog ca. 5 min. zachtjes koken. Breng de soep op smaak met zout en peper. Serveer met het brood en zet de geraspte kaas op tafel.

Zomerse Maaltijdsoep& Knoflookbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde witte kaas met knoflookbrood
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginestoof met witte bonen en knoflookbrood
30 min-
Bekijk recept
Kipspiesen met knoflookbrood
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Winterse groentesoep
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept