Mediterrane Tomatensoep Met Olijvenbrood Spiralen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol het croissantdeeg uit, duw de naden goed tegen elkaar en snijd repen van ca. 2 cm breed. Leg de repen op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de repen met olijfolie, strooi er wat gedroogde oregano overheen en verdeel de fijngehakte olijven erover en draai ze tot spiralen. Bak de olijvenbrood spiralen in ca. 10 minuten knapperig en gaar. Maak intussen de soep klaar met 7 dl water volgens de gebruiksaanwijzing. Serveer de spiralen bij de soep.

Mediterrane Tomatensoep Met Olijvenbrood Spiralen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stella di pan brioche
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koffiekoeken met gele room
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-slagroomtaart
2 uur-
Bekijk recept
Kaasstengels
10 min Snack
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept