Pasta Met Lamsvlees

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Droog het vlees met keukenpapier, snijd het in blokjes van ca. 1 cm en bestrooi het met wat zout en peper. Hak de teentjes knoflook ragfijn. Bak het vlees aan alle kanten lichtbruin in olie in de hapjespan. Schep er daarna de knoflook door en voeg een minuut daana tomatensaus, vleesfond en rode wijn toe. Roer alles krachtig door. Temper het vuur. Stop de rozemarijntakjes er bij en laat alles met het deksel op de pan stoven tot het vlees gaar is. Dat duurt ongeveer drie kwartier. Proef en voeg eventueel nog wat zout toe. Snijd de basilicumblaadjes in uiterst fijne reepjes. Bereid intussen de pastavlinders volgens de aanwijzingen op de vrerpakking, laat ze uitlekken op een zeef en doe ze terug in de pan. Voeg 3-4 eetlepels saus uit de pan met het lamsvlees toe en schep alles enkele malen luchtig om. Laat de vlinders hierna opnieuw warm worden.

Pasta Met Lamsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept