Droog het vlees met keukenpapier, snijd het in blokjes van ca. 1 cm en bestrooi het met wat zout en peper. Hak de teentjes knoflook ragfijn. Bak het vlees aan alle kanten lichtbruin in olie in de hapjespan. Schep er daarna de knoflook door en voeg een minuut daana tomatensaus, vleesfond en rode wijn toe. Roer alles krachtig door. Temper het vuur. Stop de rozemarijntakjes er bij en laat alles met het deksel op de pan stoven tot het vlees gaar is. Dat duurt ongeveer drie kwartier. Proef en voeg eventueel nog wat zout toe. Snijd de basilicumblaadjes in uiterst fijne reepjes. Bereid intussen de pastavlinders volgens de aanwijzingen op de vrerpakking, laat ze uitlekken op een zeef en doe ze terug in de pan. Voeg 3-4 eetlepels saus uit de pan met het lamsvlees toe en schep alles enkele malen luchtig om. Laat de vlinders hierna opnieuw warm worden.