Italiaanse Gehaktballen

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en hak ze fijn. Verkruimel de geitenkaas.Was en hak de basilicum fijn. Snij de tomaatjes fijn. Pel en pers de knoflook. Ontkorst het brood en snij het brood in blokjes. Meng het gehakt met de geitenkaas, pijnboompitten, basilicum, tomaat, knoflook, brood, ei en het citroensap. Breng op smaak met zout en peper. Draai van het gehaktmengsel 8 middelgrote ballen. Verhit de boter in een braadpan en braad de gehaktballen rondom aan. Laat ze afgedekt op een matig vuur in ca. 15 min. gaar worden en draai ze regelmatig.

Italiaanse Gehaktballen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept