Oven voorverwarmen op 200 graden. Varkensvlees iets platter slaan en in mengsel van boter en 2 eetl. olie aan beide zijden lichtbruin bakken in 4-6 min. Vlees met peper bestrooien en in ovenschaal overdoen. Tonijn en mozzarella erover verdelen en in midden van oven ongeveer 5 min. laten gratineren. Tagliatelle in ruim kokend water met zout en 1 eetl. olie volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Sjalot en olijven in achtergebleven braadvet van vlees ongeveer 3 min. bakken. Wodka en gezeefde tomaten erbij schenken, oregano erdoor roeren en saus op zacht vuur ongeveer 5 min. laten koken. Saus met zout, peper en 1 eetl. basilicum op smaak brengen. Pesto door tagliatelle roeren. Tomatensaus over borden verdelen, tagliatelle en vlees erop leggen. Garneren met tomaatblokjes en 1 eetl. basilicum
Italiaans Gegratineerd Vlees is een recept van Smulweb.nl