De gedroogde tomaten weken in een beetje olijfolie. De tros-tomaten ontvellen ,ontpitten en in stukjes snijden. De geweekte tomaten ontdoen van de overtollige olie en 2 stuks samen met de tros-tomaten ,1 theelepel kappers p.p. en de rode pesto pureren. 1 geweekte tomaat bewaren voor garnering. De gehalveerde goed gewassen courgettes in de lengte in plakken snijden ,? 5 plakken van 6 a 8 mm dik. De plakken nu op een ingevette bakplaat leggen de bovenzijde licht insmeren met olijfolie en besrooien met zout en versgemalen zwarte peper. Daarna onder de gril tot ze beginnen te kleuren. Neem een ruim bord en schik hier op de plakken courgette in de vorm van een ster. Deponeer 80% van de tomaten-dressing in het midden en leg hierop het vlees in een bergje. De rest van de dressing verdelen over het vlees en druppelsgewijs tussen de plakken courgette. Strooi als laatste de overgebleven kappertjes rond en over de plakken courgette. Snijd de overgebleven geweekte tomaat in stukjes en strooi over het vlees.