Voor het gehaktbrood: Snipper de rode ui.Kruimel de twee sneetjes wittebrood/beschuitjes. Kneed door het gehakt het ei, de gesnipperde ui, de broodkruimels, de verse kruiden en wat peper en zout. Rol het gehakt tot een soort langwerpig brood. Wikkel het gehakt in aluminiumfolie en leg het in een ovenvaste schaal (dit is om het vet op te vangen tijdens het bakken). Doe het gehakt in de voorverwarmde oven gedurende 45 minuten. Na een half uurtje vouw je het aluminiumfolie open aan de bovenkant, zodat het gehaktbrood een lekker bruin kleurtje krijgt. Als het gehaktbrood klaar is, snij je het in plakjes. Voor de salade: Snij de tomaten en de mozarella in stukjes (niet te klein) en doe dat in een schaal. Meng een scheutje olijfolie door de groene pesto, zodat je een dressing krijgt en vermeng de "pesto-dressing" met de tomaten en de mozarella. Voor de tagliatelle: Kook een ruime hoeveelheid water. Wanneer het water kookt, doe dan een scheutje olijfolie in het water voordat je de tagliatelle erin doet. Kook de tagliatelle gedurende 6-8 minuten. Giet de tagliatelle af en dien het direct op samen met de salade en het gehaktbrood.
Italiaans Gehaktbrood is een recept van Smulweb.nl