Groene Tagliatelle Met Varkenshaas En Rozemarijn

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gezeefde tomaten in steelpan verwarmen. Knoflook erboven uitpersen en rozemarijn fijnknippen en erdoor roeren, twee takjes overhouden voor garnering. 10 Minuten laten pruttelen en op smaak brengen met zout en peper. Varkenshaas om en om bruin bakken. Pasta afgieten en verdelen over twee borden, Varkenshaas hierop schikken en saus erover schenken en bestooien met de kaas.

Groene Tagliatelle Met Varkenshaas En Rozemarijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept