Stoofschotel Uit Siena

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een braadpan en bak hierin de lapjes aan beide kanten bruin. Voeg de ui, bleekselderij, rozemarijn en zout toe en bak nog 2 minuten. Giet de even verwarmde rode wijn en de bouillon erbij, leg de deksle op de pan en zet de pan in de oven (gebruik eventueel een ovenschaal met deksel of dek goed af met aluminiumfolie). Laat het vlees in ca. 1,5 uur gaar smoren. Snijd de aubergine in plakken en halveer deze. Verdeel de schoongeboende sinaasappel in plakjes en voeg aubergine en sinaasappel de laatste 15 minuten toe. Serveer het gerecht bestrooid met peterselie.

Stoofschotel Uit Siena is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paneforte van Siena
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Paneforte Van Siena
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Paneforte Van Siena
30-60 min -
Bekijk recept
Panforte Di Siena
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse stoofschotel met groenten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met pompoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept