Varkenshaas In Saus Van Witte Wijn En Salie

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Varkenshaasje in dunne plakjes snijden. Inwrijven met versgemalen peper en een klein beetje zout (eventueel ook teentje knoflook er over persen). Plakjes in vier minuten aan beide zijden bruin bakken. Vervolgens in folie warmhouden. In de pan met room en witte wijn de aanbaksels losroeren. Salieblaadjes in stukken snijden en aan de saus toevoegen. Vervolgens ook mespuntje kruidenbouillon en beetje versgemalen peper naar smaak toevoegen. Saus laten indikken (evt. met beetje allesbinder). Tot slot de plakjes varkenshaas in de saus leggen en nog even 1 a 2 minuutjes mee verwarmen.

Varkenshaas In Saus Van Witte Wijn En Salie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept