Bianco Riso

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olijf-olie in een pan verhitten en de spekblokjes om en om aanbakken, voeg de witte kool bij en even op hoog vuur mee omscheppen, draai nu het vuur laag en laat nog 8 a 10 min. sudderen.Als de spekblokjes gaar en de kool beetgaar zijn de creme fraiche bijvoegen en even doorroeren, op smaak maken met peper en nootmuskaat, en indien nog nodig met zout. Ondertussen de fusili op gebruikelijke manier al dente koken, afgieten en laten uitdampen.

Bianco Riso is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Orzosalade met tomaat, komkommer en feta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met riso en sperziebonen
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pastasalade met knapperige groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risosalade met makreel, rode biet & rucola
20 min
Bekijk recept

Broccoli met lambrusco en sjalot
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidenroomsaus
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Koude Opperdoezersoep met pancetta
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Martiniballetjes
25 min Snack
Bekijk recept