Varkenshaasbiefstukjes In Basilicumsaus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het varkenshaasje in plakjes van ca 1 cm dik.
  • 2 verhit de olijfolie in een koekenpan en mak de varkenshaasjes in ca 4 minuten op halfhoog vuur bruin en gaar
  • 3 schep de plakjes vlees in een ondiepe schaal, bestrooi ze met peper en zout en houd ze warm
  • 4 Roer de cognac door het bakvet en laat het vocht op een hoog vuur snel verdampen
  • 5 roer de aanbaksels los
  • 6 roer de basilicumsaus en de slagroom erdoor
  • 7 laat de saus op een hoog vuur inkoken tot ze licht gebonden is
  • 8 schenk de saus over de varkenshaasbiefstukjes
  • 9 snijd de basilicumblaadjes in dunne reepjes en strooi ze over het vlees in de saus

Varkenshaasbiefstukjes In Basilicumsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met kip en paprika-basilicumsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia met basilicumsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasbiefstukjes met spek in de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas Biefstukjes In Mosterd-roomsaus En Tijm
10-20 min -
Bekijk recept